2014-02-19 01:36:07• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - A világ a lábai előtt hever

Napi horoszkóp február 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A mai nap alkotó kedvében találja önt. Csak nehezen tud ellenállni a kísértésnek, hogy a kötelezettségeit elhanyagolva, csak annak szentelje magát, amiben igazán kedvét leli. Ha ez a munkájába illeszthető, akkor tegye meg!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Egy új kapcsolat lehetősége merül fel az életében: csak annyira kösse le magát, amennyire képesnek tartja magát. Ha pedig társkapcsolatban él, akkor semmiképp se kockáztasson: az új nem ígérkezik valami tartósnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Váratlan pénzügyi forrásokhoz juthat: hirtelen nem is tudja, mit is kezdjen a lehetőségeivel. Ha azonban ez a lehetőség kölcsön, vagy hitelkártya formáját ölti, jobban teszi, ha inkább visszautasítja. Úgy adnak, hogy elvesznek.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nem várhatja el még a társától sem, hogy kitalálja az ön gondolatait. Mondja el neki egyértelműen, mit is szeretne. De azért azon se sértődjön meg, ha ő esetleg mást akar. A harmónia nem adott, azért folytonosan meg kell küzdeni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Kedve támadhat kipróbálni valami szokatlan tevékenységet. Ne féljen az újtól, mert nagyon is jól sülhet el, amit tesz. Még ha pénzbeli nyereségre nem is számíthat azonnal, maga is élvezni fogja, hogy kiszakad a monotóniából.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Figyeljen jobban oda a munkájára. Ön akár a csúcson is érezheti magát, de ez nem ok arra, hogy lazítson, hogy ne figyelje a külvilág visszajelzéseit. Ma minden változik, de helyzetéből adódóan ön követheti a változásokat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Talán jogosan haragszik valakire, de a haragjával mégsem érhet el semmit másoknál. Talán egyetlen út, ha végleg elfordul tőle, ahelyett, hogy mérgével üldözi. Kivéve, ha nem csak ön az egyetlen érintett, ha másokért kell küzdenie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Az otthonával kapcsolatos tervei talán meghaladják valódi lehetőségeit. Ne legyen bánatos, ha nem minden úgy sikerül, ahogy megálmodta. Van, amiről lemondani inkább a javára válik, mintsem a kárára. És ami késik, nem múlik: várjon rá!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A világ a lábai előtt heverhet, csak ki kell lépnie a porondra. Ha szót emel, ma biztosan meghallgatásra talál. A szavai ráadásul nemcsak, hogy célt érnek, de nagyobb hatással is lehetnek, mint gondolná. Legyen ma híres!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A pénznek nagy jelentősége lesz az életében: a mai napon akár még valami nyereségre is számíthat. A kockázat persze az öné, ezért legyen nagyon mértékletes. Főleg akkor, ha valamilyen szerencsejátékra adja a fejét.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Most kellene lépéseket tennie anyagi helyzetének stabilizálása irányában, erre most kitűnő lehetőségei adódhatnak. Valamilyen pénzügyi tranzakcióval, szerződéssel, vagy társulással kapcsolatban tehet szert nyereségre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Uralkodó bolygója, a Neptunusz az ön jegyében jár: végre igazán az elemében érezheti magát. Ráadásul a Merkúr is itt áll, ami a kommunikációban, az önkifejezésben és az ésszerű tervezésben is segíti. Tárgyalásra kiváló nap.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: